הסיפוח לר"מ 2

             משהו לא ברור עם אורז

ובכן, לא ברור איך זה קרה, אבל אחרי טיול קצר לחדר המיון בבית חולים פריפריאלי בצפון, סופחתי לר"מ 2 לתקופה לא מוגדרת. טוב, אולי קצת מוגדרת, בערך שבועיים.

העילה: תסמונת ע"ש בל. לא אלכסנדר גרהאם, סתם איזה בל. אירי.
זה אומר שחצי מהפנים שלי משותקים, ולא כי ניקיתי נשק ונכנס לי משהו לעין (למרות ששמעתי שזה רץ חזק עכשיו בבסיס).

מה כבר יכול חייל ממוצע לעשות בשבועיים גימלים בבית?
הייתי עונה על זה, אבל אין לי מושג.
לי היה ברור מה אני הולך לעשות- לאכול את עצמי על העובדה שנמנעה ממני השתתפות (אם כי עורפית) בעוד מבצע צבאי. או להכין עוגיות.
בחרתי בשילוב מעניין של שתי האפשרויות. טימפרור תוך האזנה לגל"צ, קירמול תוך זפזופ בין CNN לערוץ 1.

הרעיון לתעד את ההכנות עלה מעט מאוחר מידי, מאחר ואני לא ממש יכול למצמץ, וזה מונע ממני לכוון את המצלמה כמו שצריך, אבל ניסיתי, מאחר וזה דחף בלתי נשלט אצלי.

התוצאות החלקיות לפניכם.
פרט לזביונה ליצ'י שאולי אעלה את השחזור שלו בהמשך, מאחר וההצלחה שלו הייתה מפתיעה ואכילתו גררה גרגורי עונג מקהל הסועדים שלי. (נקרא להם מואבסים בתקופה הקרובה)

בתאבון.

פוסט זה פורסם בקטגוריה כללי. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

3 תגובות על הסיפוח לר"מ 2

  1. דורון הגיב:

    אני אקרא, מבטיח. בהצלחה.

    ואם עוד לא שמעת את Fleet Foxes, כעת זה הזמן ידידי.

  2. אייל חפץ הגיב:

    שלום לך,

    אהבנו את הבלוג שלך ואנו מזמינים אותך לצרף קישורים לגלריית הבלוגיסטים המשוגעים לאוכל וצילום (ומה שביניהם):

    http://www.seefood.co.il

    יש לכן פשוט פוסטים כל כך טעימים שנשמח אם תשלב קישורים שלהם בגלריה.

    הוספת קישור לבלוג שלכן הינו תהליך פשוט ומהיר (בכל פעם מוסיפים קישור ישיר למתכון אחד).

    וכמובן מגדיל את החשיפה לבלוג שלך (ששווה חשיפה..)

    נשמח לקבל הערות והארות על האתר !

    והכי חשוב – להמשיך לאפות..

    אייל חפץ

    Contact@allfood.co.il

    http://www.seefood.co.il

    http://www.allfood.co.il

  3. שונטי הגיב:

    אהבתי ותודה לבישול רחוק…על הקישור

    שונטי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s